23948sdkhjf

Ny forretningsmulighed for Esbjerg-firmaer

Virksomheder der beskæftiger håndværkere, arkitekter, konstruktører og ingeniører o.l. og opererer i Esbjerg Kommune kan gratis få uddannet en BedreBolig-rådgiver.
BedreBolig – Besparelsen Betaler er en ny ordning, som skal gøre det enklere og mere overskueligt for boligejere at energirenovere. Formålet er at motivere boligejerne til energirenovering ved at give dem mulighed for en samlet, kvalificeret løsning til at energiforbedre boligen.

Det giver samtidig virksomheder, der opererer i Esbjerg Kommune, en ny mulighed for gratis uddannelse, idet Esbjerg er en af ni testkommuner i ordningen.

Virksomheder, der beskæftiger håndværkere, arkitekter, konstruktører og ingeniører m.fl., med stærke energifaglige kompetencer, har således mulighed for at få uddannet en BedreBolig-rådgiver gratis. Herefter kan virksomheden godkendes til at levere en samlet rådgivningsydelse til boligejere i hele processen omkring energirenovering.

To krav - men ingen udgift - til deltagelse
Der er to krav til virksomheder som ønsker at blive godkendt under ordningen: For det første skal virksomheden have mindst én medarbejder, som har taget BedreBolig-uddannelsen, og for det andet skal virksomheden have et godkendt eller certificeret kvalitetsstyringssystem.

Der er ingen brugerbetaling på BedreBolig-uddannelsen i de indledende faser. Det første uddannelsesforløb finder sted mellem den 20. januar og 31. marts 2014.

Kursuspladserne til det obligatoriske grundkursus tildeles efter først-til-mølle princippet. Der er plads til 125 kursister i alt på det første forløb.

Tilmelding foregår hos Byggecentrum via: byggecentrum.dk/BedreBolig-tilmelding
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.252