23948sdkhjf

Rammeaftaler sikrer C.H. Byg succes

Ved at satse på rammeaftaler allerede før krisen ramte byggeriet har C.H. Byg A/S i Borup haft en stabil indtjening, mens andre har kæmpet.
C.H. Byg har de seneste år arbejdet målrette med rammeraftaler hos stat, kommune og boligselskaber. De har haft positive konsekvenser for firmaet, som også med succes har opbygget et godt omdømme hos den særlige kundegruppe:

- Vi udfører for eksempel en del arbejde for Slots- og Ejendomsstyrelsen. For dem er diskretion, stabilitet og kvalitet de afgørende faktorer. De vil simpelthen hen ikke have nogle konflikter om underbetalte polakker eller lignende. Vi har et rigtig godt ry, og den tryghed er meget vigtig at kunne give kunden, når opgaven for eksempel består i at renovere en bro fra 1600-tallet, forklarer direktør og stifter, Claus Hansen, til sn.dk.

Frigiver ressourcer
Beslutningen om at satse på rammeaftaler blev truffet i 2006 af Claus Hansen. Det var i direktørens optik vigtigt, at firmaet i Borup opdyrkede sin egen niche i et marked, der var præget af mange underleverandører.

Resultatet er altså de mange rammeaftaler. Ud over en stabil indtjening i kontraktperioden giver rammeaftalerne også byggefirmaet mulighed for at bruge de ressourcer, der ellers skulle bruges til at arbejde med en masse udbud, på at øge kompetencerne og opkvalificere medarbejderen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109