23948sdkhjf

Flere projekter ramt af Jesper Thomsen-konkurs

100 lejligheder i Hjørring og et institutionsprojekt i Hirtshals er blandt de projekter, som bliver påvirket af konkursen i byggefirmaet Jesper Thomsen A/S.
I mandags kom det frem, at det store byggefirma Jesper Thomsen A/S havde indgivet konkursbegæring. Det efterlader nu en række projekter med en uafklaret fremtid. Det skriver nordjyske.dk.

Læs mere: Avis: Nordjysk byggefirma i konkurs.

For Hjørring Kommune stod Jesper Thomsen blandt andet med hovedentreprisen på ombygningen af Ulvkjærskolen i Hirtshals til daginstitution.

- Økonomisk bliver vi holdt skadesløse i kraft af en bankgaranti, men det kommer utvivlsomt til at forsinke ombygningen, der skulle afsluttes her i foråret, direktør i Teknik- og Miljøområdet, Andreas Duus, til nordjyske.dk.

I Hjørring påvirker konkursen færdiggørelsen af 100 lejligheder, som Bolig Hjørring er ved at på opført på Svanelundsbakken. Det konkursramte byggefirma havde tømrerentreprisen på projektet. De første 20 boliger skulle have været indflytningsklar til den 1. marts, men ifølge administrationschef i Bolig Hjørring vil konkursen forsinke byggeriet.

Nærmere en afklaring sidst på ugen
Hvad der kommer til at ske med de uafsluttede projekter, som byggefirmaet var involveret i, kan først blive afklaret, når der er udpeget en kurator i sagen. Det ventes ifølge nordjyske.dk at ske sidst i uge to eller først i uge tre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078