23948sdkhjf

P-hus konkurrence går om

Det trækker ud et halvt år endnu, før der kommer afklaring på, hvordan det kommende p-hus på Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg vil se ud. Det vil dog ikke påvirke den samlede tidsplan for projektet.
Der blev afleveret tre bud på parkeringshuse til Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg, da projektkonkurrencen udløb i oktober. Men nu bliver konkurrencen annulleret, og der går cirka et halvt år, før der kommer billeder af det første nybyggeri i Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg.

- Selvfølgelig havde vi helst havde været fri for at lade konkurrencen gå om. Men når det nu er endt sådan, er der flere lyspunkter. Vi får blandt andet mulighed for, at der kan etableres flere p-pladser i terræn, inden byggeriet sluger nogle p-pladser. Der var lagt luft ind i planerne, så det har ikke nogen betydning for den samlede tidsplan for byggeriet, siger byggechef Vagn Risby Mortensen.

Baggrunden er, at en del af konkurrencen var en option på at bygge et p-hus mere, hvis ikke det ønskede antal biler kunne være i ét p-hus. Den option blev tolket forskelligt af de bydende, og derfor var det vanskeligt at bedømme forslagene lige. Som konsekvens af det har projektgruppen nu valgt at lade konkurrencen gå om.

Parkeringsanlægget, som skal ligge i det nordvestlige hjørne af hospitalsområdet mod Tuborgvej skal opføres i totalentreprise. Vagn Risby Mortensen håber, at mange vil søge om prækvalifikation til det, han betegner som ” et kolossalt spændende projekt og meget mere end blot et parkeringshus ”.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093