23948sdkhjf

Nordsjællands Diamantboring stifter nyt selskab

Gennem etablering af et søsterselskab vil borespecialisten være i stand til at afdække en større del af behovet for boring og skæring i hele det østlige Danmark.
Sydsjællands Diamantboring. Det er navnet på det nye bore- og skæreselskab stiftet i samarbejde mellem Martin Loft og Anders Loft.

Kurt B. Nielsen – tidligere ansvarlig for boreafdelingen ved Nordsjællands Diamantboring – står ved roret og vil varetage den daglige ledelse af virksomheden.

Kurt B. Nielsen og Sydsjællands Diamantboring vil udbyde diamantboring og -skæring til private samt erhvervsdrivende kunder placeret i det sydlige Sjælland, Lolland og Falster. Virksomheden vil levere samme høje standard som Nordsjællands Diamantboring, hvilket muliggør et tæt samarbejde, hvori virksomhederne kan bistå hinanden ved større entrepriser, fortæller han.

Hermed vil Nordsjællands Diamantboring og Sydsjællands Diamantboring i samarbejde kunne afdække en større del af behovet for boring og skæring i hele det østlige Danmark med undtagelse af Bornholm.

I opstartsperioden vil Kurt B. Nielsen sammen med Nicolai Thune stå for udførslen af virksomhedens kerneydelser. Herudover vil underentreprenør Johnny Kristensen kunne afhjælpe dem, såfremt ekstra arbejde byder sig til.

Målet for Sydsjællands Diamantboring er en kontinuerlig og sikker udvikling, og det ventes, at virksomhedens medarbejderstab udvides til at omfatte to ekstra bore- og skærefolk i løbet af de første par måneder i 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159