23948sdkhjf

Fem blev til fire på stort vejprojekt

Da fristen for at afgive bud på anlægsarbejdet på Egnsplanvej ved Aalborg, havde kun fire af de fem prækvalificerede konsortier afgivet bud. Projektet har en værdi på anslået 250 mio. kr.
Egnsplanvej skal aflaste den stigende trafikmængde, der følger med byudviklingen i Aalborgs sydlige bydele. Projektet, en cirka syv km lang vejstrækning, skal samtidig binde Aalborg Øst sammen med det kommende Universitetshospital, universitetsområdet, Østhavnen samt Aalborgs østlige oplandsbyer med motorvejsudfletninger.

Aalborg Kommune prækvalificerede i september fem konsortier til at afgive deres bud på det store projekt.

Læs mere: Fem konsortier dyster om stort vejprojekt ved Aalborg.

Budfristen er nu udløbet. Status er, at kun fire af de fem konsortier har valgt at afgive bud, idet teamet med MT Højgaard i spidsen sprang fra. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

De fire budgivere er:
• P. Aarsleff og NCC i konsortium med COWI/Orbicon som rådgivende ingeniør.
• M.J. Eriksson A/S, Brabrand med hollandske TBI-Infra som underentreprenør og NIRAS, Aalborg som rådgivende ingeniør.
• Barslund og C.G. Jensen i konsortium sammen med Broconsult og Moe som rådgivende ingeniører
• Arkil A/S, Anlæg med Atkins som rådgivende ingeniør.


De fire bud og løsningsforslag vil nu blive studeret nærmere af Aalborg Kommune. Et vinderprojekt offentliggøres sandsynligvis i midten af januar.

- Det er altid interessant og spændende at få kendskab til den måde, som de pågældende firmaer har tænkt sig at tackle og udføre anlægsopgaven på, siger koordinator Claus Nødgaard Hansen, Teknik- og Miljøforvaltningen hos Aalborg Kommune, til Nordjyske Stiftstidende.

Han forventer, at vinderteamet kan gå i gang med arbejdet i foråret 2014. Efter planen skal Egnsplanvej være klar til brug i november 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079