23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Arkitektfirmaet Nord
Søren Brinkmann, 53 år, er med virkning fra 1. januar 2014 ansat som tegnestueleder. Han er uddannet bygningskonstruktør og får til ansvar at lede tegnestuens daglige drift med særlig vægt på planlægning og kontraktforhold samt udvikling af tegnestuens kompetencer.

Læs også:[]/i Ny tegnestueleder hos Arkitektfirmaet Nord

C. Holbøll & Sønner Entreprise A/S
Jens Rønnemoes Pedersen og Hans Henrik Wissing er indtrådt i bestyrelsen hos C. Holbøll & Sønner Entreprise A/S (kilde: Børsen).

C. Holbøll & Sønner Entreprise A/S har kernekompetencer inden for blandt andet jordarbejde, kloakarbejde, brolæggerarbejde, kystsikring, sportsanlæg og gårdsanering.

Dynatest International A/S
Torben Anker Sørensen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Dynatest International A/S i stedet for Mogens Marting Skaanild. Samtidig er Poul Erik Vennekilde og Anders Sørensen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Thomas Booth Harris, USA, Steen Thyboe Christensen og Susan Louise Tighe, Canada (kilde: Børsen).

Dynatest International A/S udvikler højteknologisk måleudstyr og tilhørende softwareprogrammer til anvendelse ved planlægning og vedligeholdelse af vejoverflader for veje, lufthavne og cykelstier.

Henkel Norden
Robert Larsen er blevet udnævnt til administrerende direktør hos Henkel Norden. Han kommer fra en stilling som HR-direktør koncernen (kilde: Licitationen).

Henkel producerer blandt andet lim, tætning og funktionelle coatings.

Hoffmann Ejendomme A/S
Kjell Erik Cederstrand, Sverige, er indtrådt i bestyrelsen hos Hoffmann Ejendomme A/S (kilde: Børsen).

Hoffmann Ejendomme A/S er entreprenør og ejendomsudvikler med speciale i ejendomme, anlæg, erhverv, bolig og renovering.

MT Højgaard A/S
Jørgen Nocilajsen og Arne Becker er med virkning fra 1. januar 2014 blevet udnævnt til koncerndirektører i MT Højgaard A/S. Jørgen Nicolajsen udtræder samtidig af selskabets bestyrelse.

[i]Læs også:
MT Højgaard ændrer i ledelsen

Peter Villadsens Tegnestue ApS
Peter Bisgaard Villadsen er indtrådt i direktionen hos Peter Villadsens Tegnestue ApS i stedet for Jakob Mortensen (kilde: BIQ.dk).

Peter Villadsens Tegnestue ApS deltager i nybyggerier og restaureringer primært i de syd- og midtvestjyske område.

PVN Køleteknik
Thomas Panum er med virkning fra 1. januar 2014 blevet udnævnt til administrerende direktør hos PVN Køleteknik i stedet for Torben Nielsen, der også udtræder af ejerkredsen men forbliver som bestyrelsesformand (kilde: Midtfynposten).

PVN Køleteknik er specialiseret i rådgivning, dimensionering, levering, installation og servicering af klimaanlæg, køle-/frostmøbler og -rum, proceskølingsanlæg, varmepumper osv. til hospitaler, service- og industrivirksomheder og butikker.

Renovea ApS
Bo Hannemann Sander er indtrådt som administrerende direktør hos Renovea ApS i stedet for Thomas Strauss (kilde: BIQ.dk).

Renovea ApS tilbyder renovering og ejendomsservice i hele Danmark
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094