23948sdkhjf

Nyansættelser i el-branchen

Læs i dag om nyansættelser hos HG Electric, Nordelektro og Verdo.
HG Electric A/S
HG Electric i Frederikshavn har pr. 2. december ansat Michael G. Johansen som teknisk overmontør/AIA installatør. Michael er både elektriker og byggetekniker, og har gennem de sidste år specialiceret sig inden for Alarm og Sikring. Michael har drevet MGJ Alarm Service, og tilfører HG Electric en længe ventet kompetence, nemlig AIA (Automatisk Indbruds Alarm) delen. (Kilde: hg-electric.dk)

Nordelektro A/S
Bruno Thybo er pr. 1. december 2013 ansat som ny afdelingschef for Nordelektros el-afdeling.

Bruno er uddannet elektriker og stærkstrømstekniker, og han har i flere år arbejdet som servicemontør. Med diverse efteruddannelser har Bruno siden 2000 arbejdet som leder indenfor elbranchen og har bl.a. stor erfaring med service og projekter af forskellig art. (Kilde: nordelektro.dk)

Verdo A/S
René Martien Leuring er tiltrådt i en nyoprettet stilling som afdelingschef for Verdos installations- og anlægsafdeling på Sjælland. Han er uddannet el-installatør og kommer senest fra en stilling som servicechef hos Schneider Electric.

René får ansvaret for den daglige drift, entreprisestyring og personaleledelse hos Verdo i Hillerød. Samtidig skal han aktivt bidrage til udviklingen af Verdos forretning og aktiviteter på Sjælland.

Verdo har også ansat Uffe Johansen som overmontør for Verdos el-afdeling på Sjælland. Han har ansvaret for den daglige ledelse og fordeling af opgaverne i el-afdelingen i Hillerød. Ligeledes bliver han ansvarlig opsøgende salg og kundekontakt. Uffe er uddannet el-installatør og har tidligere haft lignende stillinger som overmontør, afdelingsleder o.l. (Kilde: Elteknik-online.dk)
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094