23948sdkhjf

Atra vinder rådgivning på projekter til 150 mio. kr.

Atra Arkitekter skal forestå tilrettelæggelse og udbud af seks store om- og nybyggerier af bo- og dagtilbud i Esbjerg. Byggerierne er budgetsat til godt 150. mio. kr.
Esbjerg Kommune tager efter nytår hul på en omfattende omlægning inden for socialområdet, her har Atra Arkitekter i skarp konkurrence med seks rådgiverteams fra andre dele af landet vundet opgaven som bygherrerådgiver.

Opgaven i Esbjerg omfatter en tilbundsgående gennemgang af de seks bo-tilbud, workshops med pårørende og personale og udarbejdelse af Masterplaner for de kommende ombygninger. Hvor byggerierne ikke har de kvaliteter som der er behov for rives de ned og der bygges nyt.

Rådgivningsopgaven opstartes i december 2013 og løber over de kommende fire år indtil de seks projekter er bygget og klar til indvielse. Den største del af Atrasarbejde ligger i 2014 og 15. Opgaven skønnes at have en værdi på knap tre mio. kr.

Vigtigt for Atras udvikling
Atra arkitekter har tidligere løst tilsvarende opgaver i Holstebro og Viborg, og det er de kompetencer som er opnået gennem disse opgaver som nu kommer firmaet til gavn.

- Socialområdet er meget komplekst og de beboergrupper som skal rummes i de bygninger som vi arbejder med har meget varierende behov, de er typisk meget ressourcesvage, og det er derfor afgørende, at de rådgivere som tilknyttes opgaven har solidt kendskab til deres særlige behov og til den lovgivning som ligger til grund for området, udtaler Mark le Fevre.

Selv om forretningen er vokset i de seneste år hører arkitektfirmaet stadigvæk til blandt de mindste inden for kredsen af specialiserede bygherrerådgivere, derfor er de seks opgaver i Esbjerg vigtige for virksomhedens udvikling.

- For en virksomhed som vores er det meget væsentligt, at vi kan holde et jævnt flow af opgaver, og inden for bygherrerådgivningen er den opdaterede viden helt afgørende. Vi vil benytte projekterne i Esbjerg til at give vores medarbejderes specialkompetencer inden for plejesektoren endnu et nøk op ad, så vi står med endnu bedre kort på hånden næste gang der er brug for bygherrerådgivning i vores nærområde, afslutter Mark le Fevre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.002