23948sdkhjf

Nyt børnehus i Birkerød på vej i udbud

Nedslidte bygninger er snart fortid, når der indrettes nyt børnehus ved Kajerødskolen i Birkerød. Byggeriet foreslås nu sendt i udbud af Børne- og Skoleudvalget.
Det nye børnehus skal huse de børn, der i dag er indskrevet i børnehuset Kongebroens to afdelinger på Frejasvej og Kildedalsvej.

Projektet omfatter blandt andet en helt ny tilbygning til de mindste børn, som får et ”hjerterum”, hvor husets forskellige børnegrupper kan mødes til fælles aktiviteter.

- Projektet på Bakkevej er en del af den Masterplan for vores daginstitutioner, som vi har vedtaget politisk her i Rudersdal. Seneste resultat af planen er det flotte nybyggede børnehus i Lyngborghave, som vi indvier i denne måned. I det hele taget betyder Masterplanen, at vi står på et meget stærkt fundament, når vi fremover skal tage de vigtige beslutninger om vores daginstitutioner, siger formand for Børne- og Skoleudvalget, Daniel E. Hansen.

Udbud klar midt i 2014
I forbindelse med udbuddet af Bakkevej, har Børne- og Skoleudvalget afsat ekstra 6,8 mio. kr. til projektet.

Resultatet af udbuddet af det nye børnehus på Bakkevej er klar i midten af 2014.

Rudersdal Kommune arbejder med en 10-årig plan for de bygninger, der huser kommunens 44 daginstitutioner – den såkaldte Masterplan. Planen betyder, at der løbende bliver investeret i ny- og ombygning af børnehuse, samtidig med at nedslidte bygninger bliver renoveret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141