23948sdkhjf

MT Højgaard bygger nyt domicil

Med PensionDanmark som bygherre tager MT Højgaard til næste år hul på et 12.900 m² stort kontorbyggeri med plads til 650 medarbejdere i Søborg.
PensionDanmark har de seneste år investeret i flere domicilbyggerier i hovedstadsområdet og føjer nu endnu et projekt til porteføljen.

Denne gang sker investeringen i Søborg i København, hvor PensionDanmark bliver bygherre på MT Højgaards nye kontorejendom på i alt 12.900 m². PensionDanmarks samlede investering udgør cirka 300 mio. kr., og aftalen giver mulighed for opførelse af yderligere 5.900 m².

Byggeriet opføres af MT Højgaard selv efter virksomhedens egen ”Multiflex Office”-model, som gør det muligt at opdele bygningen i flere lejemål. Ejendommen bliver DGNB-certificeret i kategorien sølv.

- Det her er endnu et eksempel på det fine samarbejde, vi har med PensionDanmark, hvor vi i fællesskab får realiseret nogle gode og værdiskabende projekter. Vi glæder os til at opføre en moderne kontorejendom, der med god udnyttelse af kvadratmetrerne og et lavt energiforbrug tilbyder optimale kontorforhold, siger administrerende koncern-direktør Torben Biilmann, MT Højgaard.

Den forventede byggestart er berammet til medio 2014 med forventet indflytning i sommeren 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11