23948sdkhjf

Bygningsstyrelsen indgår stor rådgivningsaftale

4-årig rammeaftale om bygherrerådgivning går til Grontmij, Nord Architects, P&Partners og MRM Arkitektur.
Det blev et rådgiverteam bestående af Grontmij, Nord Architects, P&Partners og MRM Arkitektur, som vandt Byggestyrelsens rammeaftale i område øst, der består af institutionerne i Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Teamet er valgt på baggrund af et EU-udbud, hvor fem prækvalificerede teams afgav tilbud på opgaven, der omfatter bygherrerådgivning i forbindelse med almindeligt byggeri på universitetsområdet.

- Teamet har tilsammen en omfattende erfaring med statsligt byggeri – herunder byggeri til politi, domstole, ministerier samt forsknings- og undervisningsbyggeri. Derfor har vi også et indblik i beslutningsprocesser og succeskriterier i statslige organisationer og en viden om, hvor vigtigt det er, at bygherren kan have tillid til at tid, økonomi og kvalitet overholdes, siger afdelingschef for Bygherrerådgivning i Grontmij, Lone Ankjær.

Rammeaftalen træder straks i kraft, og der vil være mulighed for at udvide rammeaftalens anvendelsesområde til også at omfatte bygherrerådgivning i forbindelse med byggesager på kontorområdet, når den rammeaftale udløber i 2014.

- Vi er som samlet team meget glade for at have fået tildelt opgaven, og vi glæder os til at komme i gang. Vi vil tilstræbe at yde en helhedsbaseret rådgivning, som bringer teamets samlede kompetencer i spil på en målrettet og fleksibel måde, siger partner i Nord Architects, Johannes Pedersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079