23948sdkhjf

Nyansættelser i byggebranchen

Læs i dag om nye medarbejdere Anton Knudsen Egtved, DVA, Henning Larsen Architects, K.G. Hansen & Sønner, Niras og STM Vinduer.
Anton Knudsen Egtved A/S
Dennis Graae Pedersen er ansat som projektleder. Han kommer fra en tilsvarende stilling hos MT Højgaard.

DVA A/S
Den 1. januar 2014 tiltræder Lars Hebsgaard som ny sælger i Midt- og Nordjylland. Han kommer fra syv års ansættelse som sælger hos Fein Danmark og har uddannelsesbaggrund i værktøjsbranchen.

Lars Hebsgaard afløser Anders Filip Jensen, som fortsætter i en nyoprettet stilling med opgaver inden for salg og marketing. Det sker for at for at styrke virksomheden i bestræbelserne på at videreføre de seneste års positive udvikling og vækst.

Henning Larsen Architects
Lisbeth Blak-Lundahl er ansat som global people & mobility manager, hvor hun får til opgave at øge mobiliteten, fremme kompetence- og talentudviklingen og styrke rekruttering på tværs af kontorerne.

Lisbeth Blak-Lundahl kommer fra en stilling i Unipension og har en kandidatgrad i erhvervsøkonomi og ledelsesfilosofi. (Kilde: Dagbladet Børsen).

K.G. Hansen & Sønner A/S
Bygningskonstruktør Peter Mayntzhusen er pr. 11. november ansat som ny projektleder i entrepriseafdelingen.

Niras
Thomas Probst, 26 år, er ansat i afdelingen for Marine, Anlæg & Geoteknik, hvor han skal arbejde med havneudvidelsesprojekter i ind- og udland. Thomas probst er nyuddannet civilingeniør med speciale i vandbygning og hydraulik. (Kilde: Børsen).

Bygningsingeniør Morten Dallov Ibsen, 40 år, er ansat som projektleder i afdelingen for Broer og Anlægskonstruktioner. Han kommer fra en stilling som projektleder hos Dansk Dekommissionering. Morten Dallov Ibsen er uddannet bygningsingeniør og er specialist inden for sanering af asbest, bly, PCB og skimmelsvamp samt håndtering af radioaktivt affald. (Kilde: Børsen).

STM Vinduer A/S
Heidi K. Christiansen er ansat i internt salg. Hun har mange års erfaring fra en lignende stilling hos Thema i Horsens.

Verdo Entreprise A/S
Jesper Andersen, 41 år, er tiltrådt som salgsingeniør med ansvar for opsøgende salg og kundekontakt. Han er uddannet automatiktekniker og kommer fra en stilling som production consultant hos Tetrapak. (Kilde: Børsen).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078