23948sdkhjf

Millioner til anlægsprojekt i Stevns

Stevns Kommune bruger 2,5 mio. kr. til etablering af cykelsti langs Stevnsvej i Strøby Egede. Etableringen sker sideløbende med igang værende kloakeringsarbejde.
Undersøgelser af, hvad det vil koste at anlægge en cykelsti langs Stevnsvej i Strøby Egede i forbindelse med de igangværende kloakarbejder, har vist, at det vil løbe op i 2,5 mio. kr. Kommunalbestyrelsen i Stevns Kommune har netop besluttet at afsætte pengene. Dermed har Strøby Egede en cykelsti gennem hele byen, når kloakeringsarbejdet er et færdigt i 2019.

Udgangspunktet for projektet vil være at etablere en tre meter bred, delt sti i begge sider af vejen på de strækninger, hvor der er fortove i forvejen og en to meter bred cykelsti, hvor der ikke er fortov i forvejen. Derved får vi en adskilt cykel- og biltrafik.

- Det vil tage noget tid før hele cykelstien er etableret, for vi anlægger den i takt med de etaper, vi gennemfører kloakeringarbejdet i, og dermed vil den sidste del af cykelstien står færdig i 2019. Det er dog værd at vente på, og jeg er glad for, at vi nu har fået cykelstien med som en del af projektet i Strøby Egede, siger borgmester Poul Arne Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11