23948sdkhjf

Ny ramme om udvikling af Hedensted bymidte

Bygherrer, der ønsker at bygge centralt i Hedensted, kan nu forholde sig til idéer og planer for bymidtens fremtidige udvikling, ’Hedensted Bymidteplan 2013’.
Hedensted Bymidteplan er et idékatalog til fremtidens Hedensted Bymidte, som sætter rammen for fremtidig byudvikling, byomdannelse, organisering og andre aktiviteter i bymidten.

Bymidteplanen bygger på tilgængelighed som bærende koncept for bymidtens fremtidige udvikling. Der sættes fokus på, at man ikke alene hurtigt kan komme ind og ud fra bymidten, men også at få en god oplevelse af at være der. Bymidten skal være overskuelig, tryk og behagelig at færdes i med et velfungerende transport system. Bymidteplanen sætter desuden rammer for skabelse af et imødekommende , hyggeligt bymiljø med liv og aktiviteter, der vil berige handelsoplevelserne samt styrke den lokale identitet og branding.

- Vi har nu vedtaget en plan der skaber rammerne for den attraktive bymidte Hedensted fortjener. Hedensted Kommune vil gøre sit til at virkeliggøre tankerne i planen, og vi vil gøre vores yderste for at bistå private bygherrer, der vil investere i Hedensted Bymidte, siger borgmester Kirsten Terkilsen.

Læs Hedensted Bymidteplan her.

Planen er udarbejdet af Hedensted Kommune, team By & Landskab. Arbejdet med planen har involveret Hedensted Handelsforening, borgere fra Hedensted, en følgegruppe og repræsentanter fra Ungerådet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125