23948sdkhjf

Bydelprojekter godt på vej

Flere steder ser man nu de synlige resultater af de projekter, der er skudt frem i løbet af sommeren, rundt i Kolding By ved hjælp af midler fra den nye Bydelspulje.
10 spændende projekter til gavn og glæde for lokalområdernes beboere fik i juni tildelt 200.000 kr. fra en nyoprettet Bydelspunlje fra Plan- og Miljøudvalget i Kolding Kommune.

Inspirationen til den nye Bydelspulje er kommet fra de to Landsby- og Centerby-puljer, hvor beboerne har høj grad af indflydelse på hvilke projekter der skal sættes i gang, og selv deltager aktivt i gennemførelse af projekterne.

Projekterne er nu kommet godt i gang med særdeles konkrete resultater.

Et af de projekter, der har modtaget penge, er etableret af Grundejerforeningen Alpeparken, der ved fælles hjælp har lavet en meget skøn opholdsplads med smuk udsigt over Alpedalen.

- For puljemidlerne har vi købt bord- og bænkesæt, fliser, grønne planter og nogle frugttræer, og ved hjælp af hjemmeside og flyers på telefonmasterne indkaldte vi til arbejdslørdag. Det væltede ind med arbejdsivrige beboere i alle aldre, der gerne ville give en hånd med, fortæller Hans Henrik Hanberg fra Grundejerforeningen Alpeparken.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078