23948sdkhjf

Fem i spil til Ørestad Skøjtehal

Opførelsen af en 6.000 m² skøjtehal i Ørestad Syd er rykket nærmere. Fem teams er prækvalificeret efter udbud af projektering af den nye skøjtehal.
Københavns Kommune har besluttet at opføre en ny skøjtehal i Ørestad. Skøjtehallen placeres i sammenhæng med kommende CPH Arena i Arenakvarteret i Ørestad Syd. Her skal skøjtehallen indgå som en aktiv del af de mange tilbud, som inden for de kommende år vil komme i Ørestad Syd.

Læs mere: Ny skøjtehal til Ørestaden.

Efter udbud på projektering af den nye skøjtehal er fem teams nu blevet prækvalificeret til at afgive bud på skøjtehallen.

De er prækvalificeret til at afgive tilbud:
- Mikkelsen Arkitekter i samarbejde med Thornton Tomasetti og med Dorte Mandrup Arkitekter, Steensen Varming og SLA som underrådgivere.
- Christensen & Co Arkitekter, Wessberg rådgivende ingeniører, PK3 og Vidar Havellen som underrådgivere.
- Vilhelm Lauritzen Arkitekter, Moe og GHB Landskabsarkitekter som underrådgivere.
- Rambøll Danmark og Arkitema Architects som underrådgiver.
- Urban Agency, RKW Rohde Kellermann Wawrowsky og Buro Happold og Exigo som underrådgiver.


Entreprisearbejde i gang i 1. halvår 2014
Opgaven omfatter projektering og opførelse af en ny skøjtehal i Arenakvarteret i Ørestad Syd. Skøjtehallen skal indeholde en ishockeybane, omklædningsrum, klubfaciliteter, styrketræningsrum, samt diverse birum. Skøjtehallens brutto areal forventes at blive ca. 6.000 m².

Grunden er på ca. 4.500 m², og er beliggende umiddelbart vest for den kommende Copenhagen Arena.Projekteringen forventes opstartet ultimo 2013, og entreprisearbejderne forventes udført fra første halvår 2014 med en udførelsesperiode på ca. 14 måneder.

Arbejdet udføres i totalentreprise, og totalentreprenøren skal have tilknyttet tekniske rådgivere inden for diciplinerne ingeniør og arkitekt. Derudover kan det blive aktuelt at tilknytte en landskabsarkitekt.

Det forventes, at tildelingen af kontrakten bliver i omvendt licitation. Projektets samlede budget er på cirka 100 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094