23948sdkhjf

Nyansættelser i byggebranchen

Læs i dag om nye medarbejdere i ADI-Alarmsystem, Alectia, Bjerg Arkitektur, B. Nygaard Sørensen, HSHansen, Johs. Tandrup, Niras, Orbicon, Pitzner, STM Vinduer og V8 Construction.
ADI-Alarmsystem A/S
Jens Otto Buur er pr. 1. november 2013 ansat som Country Sales Leader for Danmark. Han har gennem de sidste 25 år arbejdet inden for salg, marketing, indkøb og product management hos blandt andre Sony og HP og kommer senest fra en stilling som salgschef for Telias butikker.

Alectia
Daniel Friedberg er ansat som ingeniør i Virum, hvor han tilknyttes afdelingen El. Daniel er uddannet maskinmester ved Maskinmesterskolen København, hvor han blev færdig i 2013. Han har tidligere arbejdet som elektriker, hvor han blandt andet var involveret i byggeriet af DR-Byen på Amager og Rambølls nye hovedkvarter.

Christian Thimsen er ansat som seniorrådgiver i Aarhus, hvor han tilknyttes afdelingen Installationer Nord, som løser opgaver indenfor alle former for vvs- og el-installationer, ventilation samt bygningsautomation. Christian Thimsen er uddannet bygningsingeniør og ha senest været ansat i Grontmij, hvor han arbejdede som projekt- og fagleder, specielt inden for svømmebade, som er hans kernekompetence. Han har blandt andet været involveret i byggeriet af Helsinge- og Nakskov Svømmehal, DGI huset i Herning, den nye svømmehal i Randers, samt Skandinaviens største vandland, Lalandia Billund.

Simon Grønkjær er ansat som ingeniør i afdelingen Design and Planning. Han er uddannet bygningsingeniør og har sine kernekompetencer inden for byggeledelse og projektledelse. På CV’et har han ansættelser som site manager i Vestas Building Department og projektleder hos Bodilsen Totalbyg.

Mads Nicolai Jensen er blevet ansat som senior projektleder i Virum med fokus på boligprojekter. Han har de sidste halve år været ansat hos Grontmij, hvor han projekterede boligejendomme i det nye Aarhusgadekvarter i Københavns Nordhavn. Han har tidligere arbejdet hos Alectia og blandt andet deltaget i opførelsen af Novo Nordisk nye hovedsæde i Bagsværd.

Bjerg Arkitektur A/S
Maria Bjerg Nørkjær – datter af grundlægger Kjeld Bjerg – er ansat som projektleder på arkitektfirmaets tegnestue i København. Her skal hun arbejde med udvikling af fremtidens bæredygtige børnehaver, skoler og almene boliger.

Maria Bjerg Nørkjær er uddannet ved Det Kongelige Danske Kunstakademis Arkitektskole i 2012, hvor hun er tilknyttet som underviser.

B. Nygaard Sørensen A/S
Steven Kloster Simonsen er pr. 12. november 2013 ansat som tilbudskoordinator og skal styrke entreprenørfirmaets arbejde med tilbudsgivning indenfor total-, hoved- og fagentrepriser i samarbejde med afdelingens øvrige ansatte.

HSHansen A/S
Michael Milert Hansen, 40 år, er pr. 1. november 2013 ansat som salgskonsulent med henblik på at styrke servicering og rådgivning på det jyske marked.

Michael er uddannet diplomingeniør og har en bred viden fra facadebranchen. Han har tidligere arbejdet hos Velfac, Vink, Rheinzink, Sto Danmark og Taasinge Elementer.

Johs. Tandrup A/S
Bjørn Holm er pr. 1. november ansat i en nyoprettet stilling som market manager og skal stå i spidsen for virksomhedens øgede satsning på salg og markedsføring af sanitetsløsninger i ind- og udland.

Bjørn Holm kommer fra en stilling som direktør for Ostnor Danmark A/S, der sælger sanitets-armaturer og tilbehør under varemærkerne FM Mattsson og Mora Armatur.

Niras
Ingeniør Lars Bau Andersen, 52 år, er ansat som projektchef i afdelingen for Byggeri & Industri, hvor han hovedsaglige skal arbejde med sundhedsområdet.

Lars Bau Andersen kommer fra en stilling som chef for Engineering på LEO-Pharma, hvor han bl.a. arbejdede med Project Portfolio Management, Facility Management samt Drift og vedligehold med tilhørende Contract Management.

Tidligere i sin karriere har projektchefen også været ansat som forretningschef hos Alectia og som seniorprojektleder hos NNE Pharmaplan.

Orbicon
Mie Haugsted Flindt, 34 år, er ansat som vejingeniør i Orbicons Odense-afdeling. Hun har senest arbejdet hos Cowi og skal i sin nye stilling arbejde med kommunale anlægsopgaver. (Kilde: Børsen).

Lars Bleg Jensen, 49 år, er ansat som projektleder i Bygherrerådgivning & Konstruktion i Ballerup, hvor han skal arbejde med projektstyring og byggeledelse. Han er uddannet bygningskonstruktør og Construction Management Master og har tidligere været ansat hos E. Pihl & Søn, Sjælsø, MT Højgaard, Skanska og Aicon. (Kilde: Børsen).

Pitzner
Michael Lorensen, 42 år, er ansat som sælger af stilladsgrej og stilladsudlejning. Han er uddannet struktør, og han har arbejdet i byggebranchen bl.a. som betonarbejder og var med til at bygge Storebæltsbroen. De seneste 5½ år har han arbejdet sælger for Jumbo Stillads A/S

Hans Thomson, 57 år, er blevet ansat som sælger med fokus på udlejning af materiel og lifte. Han er uddannet faglærer og har været ansat i 3½ år på Audeboskolen blandt andet med undervisning af kran- og truckførere. Han har desuden tidligere undervist indenfor lager og logistik. Senest har Hans Thomson været ansat hos Cramo.

STM Vinduer
Claus Bonde Andersen er ansat som ansvarlig for virksomhedens landsdækkende serviceorganisation. Claus har en baggrund som produktionsingeniør inden for vinduesbranchen og kommer senest fra et job som projektansvarlig inden for aluminiumsindustrien.

V8 Construction A/S
Jacob Bauer Nielsen er ansat som projektleder. Han kommer fra en tilsvarende stilling hos Pihl.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094