23948sdkhjf

Holbæk Have skal i nyt udbud

Ét bud blev der afgivet på det 20 hektar store område, Holbæk Have, og det blev trukket tilbage af budgiveren. Området skal derfor i nyt udbud.
Et flertal i Holbæk byråd godkendte i juni salget af det 20 hektar store området Holbæk Have. Gevinsten fra salget skal anvendes til blandt andet fodboldfaciliteter, atletikområde og udearealer i Holbæk Arena, og dermed erstatte de idrætsfaciliteter, der i dag er placeret på Holbæk Have.

Kommunen planlægger desuden en etapevis udbygning af Holbæk Have, der skal indeholde boligbebyggelse. På den måde kan man nå at bygge nye idrætsfaciliteter.

Læs mere: Holbæk Arena har fundet sin vinder.

- Vi har længe forberedt et salg af Holbæk Have. Nu vurderer vi, at der er købere til jorden, og derfor sætter vi gang i processen, sagde borgmester Søren Kjærsgaard, da salgsplanerne blev annonceret.

Nu har det dog vist sig, at interessen har været meget begrænset.

Bud trukket tilbage
I budrunden indkom der ét tilbud på Holbæk Have. Det ene bud, der kom ind, blev dog trukket tilbage af tilbudsgiveren, fordi denne ikke kunne leve op til betingelserne.

Den planlagte proces for Holbæk have og Holbæk Arena fortsætter i det nye år. I den forbindelse skal der ske et nyt udbud af Holbæk Have.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078