23948sdkhjf

Intego indgår stor serviceaftale

Fibertex Personal Care, som producerer fibermaterialer, har indgået en serviceaftale med Intego, der tager sig af alt fra nyinstallation til el-arbejde, reparation og eftersyn.
Det store produktionsanlæg hos Fibertex Personal Care er i drift 24 timer i døgnet, og kræver meget service og vedligehold. Derfor har man indgået en serviceaftale med Intego, som tager sig af alt fra nyinstallation til el-arbejde, reparation og eftersyn.

Selv om Fibertex Personal Care opererer internationalt, foregår store dele af produktionen lokalt. Fabrikken i Aalborg huser tre omfattende procesanlæg, som hver sjette uge holder et planlagt vedligeholdelsesstop på skift. Når det sker, ligger Intego vejen forbi med fagspecialister og ressourcer til at dække det aktuelle servicebehov.

Alle typer arbejde
Samarbejdsaftalen dækker alle former for maskinservice og vedligehold, reparation og eftersyn af motorer, gear og kraner samt udskiftning af lejer på valser.

- Normalvis stiller vi med mellem otte og ti medarbejdere, afhængigt af behov. Det kan være alt fra smede til elektromekanikere og maskinarbejdere, forklarer Karsten Olesen, afdelingsleder hos Intego.

Er der maskindele, motorer eller gear, som kræver en mere omfattende renovering, foregår arbejdet på Integos elektromekaniske værksted.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083