23948sdkhjf

Boligfond renoverer 188 boliger på Frederiksberg

Ejendommen ’’Sønderjyllandsgården’ på Frederiksberg, der tæller 188 boliglejemål og flere erhvervslejemål, skal renoveres. Prækvalifikation af totalrådgiver er sendt i udbud.
Frederiksberg Boligfond har planer om vedligeholdelses- og renoveringsarbejder på ejendommen ”Sønderjyllandsgården” på Peter Bangsvej på Frederiksberg. Derfor udbyder Frederiksberg Boligfond nu prækvalifikation til totalrådgivning på projektet.

”Sønderjyllandsgården” blev opført i 1935 og er i 5 etager med i alt 188 boliglejemål, 4 erhvervslejemål og 1 blandet lejemål erhverv/bolig. Ejendommen er opmuret i røde tegl og med tag af røde vingetegl. Alle lejemål over stueetage har altan. Ejendommen har termovinduer, udskiftet i 1993. Ejendommens skorstene er nedtaget til under tag.

Opgaven indeholder både arkitektydelser og nødvendige ingeniøropgaver. Totalrådgivningen omfatter alle ydelser, der er nødvendige at udføre i forbindelse med projektering og gennemførelse af renoveringen.

Projektet omfatter blandt andet
• Udskiftning af det oprindelige tegltag med nyt tegltag med fast undertagskonstruktion
• Udskiftning af tagvinduer, tagrender og nedløb
• Etablering af hævet etageadskillelse mod underliggende boligenhed med henblik på udskiftning af eksisterende granulatisolering - ny isolering i henhold til BR 10 krav, nye gulve over etageadskillelse mod underliggende boligenheder, nødvendig tilpasning af loftsskillerum og døre fra trapperum og interne forbindelsesveje på lofter,
• Gennemgang og udskiftning af nedbrudte altan bærejern, nedbrudte fuger og mursten samt termoruder og fuger,

Frederiksberg Boligfond ønsker at prækvalificere tre ansøgere. Beslutning om prækvalifikation forventes meddelt ultimo uge 43. Opgaven forventes overdraget til totalrådgiveren den 2. december 2013.

Byggeperioden, der er estimeret til cirka fire måneder, forventes at ligge i det tidlige forår 2014.

Fristen for at ansøge om prækvalifikation er den 15. oktober 2013.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094