23948sdkhjf

Ny økonomidirektør til Alectia

Heine Thorsgaard, 40 år, er tiltrådt som økonomidirektør i rådgivningsvirksomheden Alectia den 7. oktober.
Alectias nytiltrådte økonomidirektør, Heine Thorsgaard, kommer fra en stilling som CFO i NetDesign og har tidligere været koncernøkonomidirektør hos Columbus IT og førhen CFO hos Ementor. Han har en uddannelse som cand.merc. og ph.d. i økonomistyring fra CBS.

Med erfaring fra CFO-stillinger i flere IT-konsulentvirksomheder har Heine Thorsgaard et indgående kendskab til at arbejde i virksomheder, hvor projektøkonomi er en væsentlig del af forretningen. Desuden medbringer han solid erfaring med IT, og hvordan det bedst muligt understøtter forretningen.

- Heine får en vigtig rolle i den turnaround Alectia er i gang med. Trods de senere års negative resultater har vi positive forventninger til fremtiden. Ordrebeholdningen er god, og vi har implementeret en række initiativer med det formål at styrke profitabiliteten gennem tilpasninger, øget transparens, ansvarlighed samt forbedret projekteksekvering, udtaler adm. direktør Jesper Mailind.

Heine Thorsgaard ser frem til sit nye job:

- Alectia gennemgår en spændende udvikling, og jeg har fra de virksomheder, jeg har været CFO i, siddet med nogle af de samme udfordringer. Jeg glæder mig til at bidrage til den fortsatte udvikling af virksomheden sammen med den øvrige ledelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094