23948sdkhjf

Udsat solcelle-projekt tæt på at blive droppet

Der tegner sig et politisk flertal for at trække tæppet væk under Better Energys enorme solcelleprojekt i Kolding Kommune

I går kom det frem, at Better Energy har besluttet at udsætte et kæmpe solcelleprojekt lige syd for Kolding.

Og nu ser det ud til, at der aldrig bliver opsat solcellepaneler på hele 341 hektar i et projekt, hvor indtægterne fra solcellerne skulle finansiere både et større skov- og naturprojekt samt beskyttelse af drikkevandsinteresser.

- Nu er vi nødt til at gøre noget andet for at beskytte vores drikkevand, og så får vi slet ikke brug for solcellerne, udtaler Jacob Ville (V) til JydskeVestkysten.

De samme toner lyder fra Konservative, SF og Dansk Folkepartis to medlemmer af byrådet i Kolding har altid været imod "Grundvandsparken Svanemosen" som projektet kaldes.

Energy Supply har givet Better Energy mulighed for at kommentere på de politiske udmeldinger, men kommunikationschef Christian Bergmann Mølgaard har ikke ønsket at kommentere sagen.

Beslutningen om at udsætte dette projekt kommer i kølvandet på, at Better Energy for en måned siden meldte ud, at solenergiudvikleren "tilpasser organisationen" og reducerer i den danske projektportefølje.

Se nøgletal for:
Læs mere om: solcelleparker
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.719