23948sdkhjf

Efter konkurser og genstart: Direktør handlede efter bogen

Direktør i den hedengangne og delvist genoplivede Container Living-koncern indstilles ikke til konkurskarantæne

Efter en tre måneder lang rekonstruktion genopstod modulbyggeren Container Living i december sidste år i en reduceret udgave.

Tingene forløb inden for lovens rammer, da direktør Brian Gade fik pustet nyt liv i selskabet, der opførte og udlejede containerejendomme til kontorer og boliger.

Det viser seneste information til kreditorerne i konkursramte Container Living Production ApS, ifølge Vejle Amts Folkeblad.

- Det er bare en blåstempling af, at vi har håndteret tingene korrekt, og at der ikke har været noget at sætte en finger på, siger Brian Gade til avisen.

Konkurskarantæne

  • En person kan pålægges konkurskarantæne, hvis personen på grund af groft uforsvarlig forretningsførelse vurderes uegnet til at deltage i ledelsen af en erhvervsvirksomhed. 
  • Konkurskarantæne betyder, at en person i en periode får forbud mod at deltage i ledelsen af de typer af selskaber, hvor man ikke hæfter personligt eller ubegrænset for selskabets forpligtelser.

Kilde: Domstolsstyrelsen

Konkurserne i Container Living-koncernen startede med Container Living Holding og spredte sig til i alt ni selskaber.

Samlet er der anmeldt krav på 35,1 mio. kr. mod Container Living Production, der som det andet selskab i koncernen blev begæret konkurs. Størst på listen over kreditorer er moderselskab Container Living Holding.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078