23948sdkhjf

Stor nedriver hyrer ny økonomidirektør

Nedrivnings- og entreprenørfirmaet Tscherning har per 1. oktober ansat en ny økonomidirektør hentet hos Dagrofa Foodservice

Inger Marie Hansen er navnet på kvinden, der bliver ny økonomidirektør i den store nedrivnings- og entreprenørvirksomhed Tscherning.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Den nye økonomidirektør kommer fra den samme stilling i Dagrofa Foodservice, som hun har bestridt de seneste otte år. Før da var hun økonomichef hos Danmarks største bilforretning, Semler Retail.

Adm. direktør i selskabet Søren Tscherning forventer, at Inger Marie Hansen kommer til at spille en vigtig rolle for Tschernings fremtidige udvikling:

- Inger Marie kommer med solid erfaring i CFO-rollen og kan bidrage positivt til den fortsatte udvikling af vores virksomhed. Der sker en spændende og vigtig udvikling i netop økonomifunktionen i disse år, hvor især effektivisering, digitalisering og ikke mindst CO2-rapportering er kerneområder, siger han i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Jeg er sikker på, at Inger Marie er den rette til at stå i spidsen for dette.

Hovedpersonen selv er naturligt nok også begejstret for sin ansættelse:

- Jeg glæder mig helt enormt til at være en del af teamet og bidrage aktivt til det konsekvente fokus på miljø og mennesker, som gennemsyrer hele virksomheden, siger Inger Marie Hansen i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.05