23948sdkhjf

Næsten 100 år gammelt firma opslugt af milliardkoncern

Knud Jensen VVS A/S bliver det nyeste skud på stammen hos milliardvirksomheden Installatørgruppen

Meget vand er løbet gennem åen, siden Knud Jensen VVS blev stiftet i 1927. 

Nu bliver der skrevet et nyt kapital i virksomhedens næsten 100-årige historie. Knud Jensen VVS bliver nemlig opslugt af den frembrusende milliardforretning Installatørgruppen.

Koncernen blev stiftet i 2023 og tilføjer nu sin 24. virksomhed til porteføljen. Knud Jensen VVS beholder, som alle andre virksomheder i koncernen, sit navn, sine ansatte og sin ledelse.

Det skriver Installatørgruppen i en pressemeddelelse.

Ifølge Christian Olsen, der er adm. direktør i Knud Jensen VVS, er indlemmelsen i Installatørgruppen et vigtigt træk for at sikre virksomhedens vækstgrundlag i fremtiden med de mange nye dokumentationskrav, der følger med:

- At blive en del af Installatørgruppen giver os styrke og flere muskler på den grønne omstilling. Samtidig løfter vi vores virksomhed til næste niveau på ESG. Vi kan herved fortsætte vores gode udvikling på medarbejder- og kundetilfredshed samt rentabilitet, siger han i pressemeddelelsen.

Opkøbet kommer på et tidspunkt, hvor der er vind i sejlene for Knud Jensen VVS, der har afdelinger flere steder på Sjælland.

Med stødt stigende bundlinjer over de sidste fem år landede selskabet i regnskabsåret 2023/24 et resultat efter skat på 5,7 mio. kr. Det bedste resultat i over 20 år for virksomheden, der beskæftiger 15 årsværk.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062