23948sdkhjf

Bremser feriecenter til 200 millioner kroner ved Vadehavet

Trods aftaler om grundsalg bliver planer om 65 ferieboliger ikke til noget

Et projekt med 65 ferieboliger ved Emmerlev Klev ud til Vadehavet få kilometer nord for den dansk-tyske grænse bliver ikke til noget. Aftalerne var ellers på plads med lodsejerne på projektet til forventet 200 mio. kr.

Det siger direktør Flemming Therkelsen fra udviklingsselskabet Pantheon A/S til JydskeVestkysten:

- Årsagen er, at den operatør, der var tiltænkt at skulle drifte projektet, ikke var i stand til at skrive under på en lejeaftale. Det skyldtes, at operatøren i forløbet blev handlet fra en kapitalfond til en anden, og i den forbindelse blev forhindret i at kunne indgå bindende aftale i en længere periode. Køberetsaftalerne med lodsejeren blev forlænget et par gange, men nu er det endt med, at de er fritstillede til at kunne sælge til anden side. Det har jeg forståelse for.

Planerne for ferieboligprojektet til forventet 200 mio. kr. var med 240 sengepladser fordelt på 65 ferieboliger samt wellnessfaciliteter, restaurant og ferielejligheder i en eksisterende gård i området.

Pantheon A/S med Flemming Therkelsen i front har adresse i Aarhus og arbejder - med egne ord - "med alle faser af projektudvikling inden for ejendomme". Projekterne findes inden for alle ejendomssegmenter herunder detailhandel, kontor, bolig, leasure med mere.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047