23948sdkhjf

Efter forsinkelser: Rambøll har nedlagt 250 stillinger

Forsinkelser og aflyste projekter har tvunget Rambøll til at skære 250 stillinger sammenlignet med sidste år

De rådgivende ingeniører i Rambøll har mistet 250 kollegaer over det sidste års tid. Årsagen finder man i, at koncernen i løbet af særligt det seneste halvår har oplevet både forsinkelser og aflysninger på sine projekter. De fleste af de 250 stillinger er nedlagt inden for arkitektur og byggeri i Norden.

Det oplyser virksomheden i en mail til Energiwatch.

Dette er helt normalt for en forretning som vores, der lever af at sælge timer Rambøll i en mail til Energiwatch

Rambøll fortæller, at der både er tale om naturlige afgange og afskedigelser. Præcis hvor mange fyringer, der har været, er fortsat ukendt. Ingeniør- og konsulentkoncernen har i dag 4100 medarbejdere i Danmark fordelt over 12 kontorer samt flere kontorer i både Norge, Sverige, Finland og Grønland. På verdensplan er der mere end 18.000 ansatte i koncernen.

Til Energiwatch skriver virksomheden, at det faldende antal medarbejdere er helt udramatisk:

- Vores primære fokus har været på, hvor mange nye medarbejdere vi tager ind, når vi har naturlig afgang. Der har dog været lommer primært i Norden, hvor vi har været nødt til at lave afskedigelser, hovedsageligt inden for byggeri og arkitektur,” skriver Rambøll til EnergiWatch.

- Dette er helt normalt for en forretning som vores, der lever af at sælge timer, understreger Rambøll.

Antallet af medarbejdere har dermed bølget frem og tilbage i ingeniørkoncernen i løbet af de sidste år, for fra 2022 til 2023 voksede antallet af stillinger med over 1.200.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.265