23948sdkhjf

Entreprenør vinder stort renoveringsudbud til en kvart milliard kroner

NCC skal stå for at modernisere og energioptimere 184 boliger i Høje-Taastrup, efter koncernen har vundet udbuddet af første af i alt tre etaper

NCC har vundet første etape af renoveringen af boligkomplekset Taastrupgaard i Høje-Taastrup.

Projektet, der er opdelt i tre etaper, sigter mod at løfte områdets boliger til moderne standarder med en kontraktsum på cirka 260 mio. kr.

Arbejdet omfatter både en modernisering og energioptimering, og vil føre til en opdeling i tre bykvarterer: Havekvarteret, Bykvarteret og Skovkvarteret. Formålet er at opfylde kravene i Parallelsamfundspakken og skabe et attraktivt boligområde.

Den omfattende renovering, som er en del af helhedsplanen 'Fremtidens Taastrupgaard', vil modernisere og energioptimere 184 boliger for Boligselskabet AKB Taastrup og KAB, som i stedet bliver til 172 boliger.

Boligerne i Taastrupgaard skal opgraderes fra energiramme E til energiramme A, hvilket indebærer nye facader, energivinduer og døre.

Renoveringen inkluderer også transformation af udeområderne, hvor blandt andet store niveauspring i de grønne områder bearbejdes for at gøre arealerne brugbare og trygge.

Derudover får beboerne nye køkkener, gulve, altaner og små haver. Nye boligtyper som drive-in boliger, ungdomsboliger og ældreboliger vil skabe hjem til mennesker med forskellige behov.

Renoveringen af den første blok begynder den 16. september 2024, og projektet forventes afsluttet ved udgangen af 2026.

Kontraktsummen på de godt og vel 260 mio. kr. vil blive ordreregistreret i NCC Building Nordics i tredje kvartal i 2024.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078