23948sdkhjf

Vidste du, at du kan få tegnet dit næste stillads projekt?

Digitaliseringen har fundet vej til alle brancher. Også stilladsbranchen. Med innovative værktøjer kan din projektplanlægning optimeres, hvilket giver potentiale for besparelser.

Layher, verdens største stilladsproducent, udvikler effektive stilladssystemer og tilbyder med LayPLAN Software, en solid forberedelse til jeres virksomhed i den digitale fremtid

Hvad er LayPLAN?

LayPLAN software er det digitale og praktiske planlægningsværktøj til stilladsdesign som kan være med til at mindske risikoen for fejl og højne kvaliteten af stilladser.

Hvordan fungerer LayPlan? LayPlan består af 5 forskellige software, hvoraf de tre første er vores kernesoftware:

LayPLAN Classic: En stand alone software som gør det hurtigt at tegne standard stilladser og dertil generer materialelister.

LayPLAN CAD: En plugin software til AutoCad, som giver dig adgang til alle Layhers komponenter, samt værtøjer til at tegne Layher System Stilladser.

LayPLAN Material Manager: Som en integreret del i LayPlan Classic og CAD er der LayPlan Material Manager, som tillader print af komplette materialelister, der er med til at sikre, at de nødvendige komponenter kommer med ud på byggepladsen.

Layher Component Catalogue Autodesk Revit: For at imødekomme BIM Projekter kan man bruge Layher Component Catalogue Autodesk Revit, så man har adgang til alle Layhers komponenter som families i Revit.

LayPLAN CAD to Rstab: Til hjælp med beregning kan man overføre sine AutoCad modeller til beregningsmodeller i Rstab.

Hvorfor vælge LayPlan?

Fordi det kan optimerer din tid med brugervenlige materialelister, der kan sendes direkte til Layher i forbindelse med bestilling. Derudover kan en 3D-tegning være med til at sikre, at stilladset bliver bygget korrekt og i henhold til planen.

Hvordan får vi fat i LayPlan?

Kontakt Layher på info@layher.dk eller tlf. 69 15 74 00 for at købe en licens. Licenserne er en engangsbetaling og er derefter gyldig så længe du ønsker at gøre brug af dem. Tilmeld dig den digitale fremtid i dag!

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.086