23948sdkhjf

Fusioneret byggemarked slår dørene op

Fyns største professionelle byggemarked indvies i dag i Odense.
I juli måned annoncerede Stark en sammenlægning af sine to forretninger i Odense; Stark FK Odense og Stark Odense Tømmergaard.

Torsdag den 19. september åbner kæden dørene for et nyt byggemarked i de haller, der husede Odense Tømmergaard på Jarlsberggade. Her har der gennem de seneste tre uger været hektisk aktivitet for at få den nye forretning gjort klar.

Fakta om Stark Odense
- 8.000 m² drive-in med byggematerialer
- 1.000 m² butik
- 500 m² udstillingsareal
- 50 medarbejdere
- Alle medarbejdere har arbejdet hårdt gennem de seneste uger og jeg er både glad og stolt over det byggemarked som vi nu kan invitere vores kunder ind i. Vi har store ambitioner for det nye Stark Odense, og vi har arbejdet på at finde frem til de bedste løsninger til vores kunder, fortæller trælastdirektør Erik Storm.

Tiltag som ergonomisk læssehøjde i den 8.000 m² store drive-in med byggematerialer og en indretning, der gør det endnu nemmere for kunden at finde rundt, er nogle af de ting, der har været fokus på i sammenlægningen af byggemarkederne.

Vil tilbyde eksperviden
Fra første færd står 50 medarbejdere klar til at servicere de professionelle odenseanske kunder med rådgivning og byggematerialer. Med specialister inden for alle områder af byggeri satser forretningen på at blive et samlingssted for viden og inspiration. Alle specialisterne inden for murerfaget, som FK Odense tidligere var kendt for, og tømrerspecialisterne fra Odense Tømmergaard er blevet en del af den nye Stark Odense, som dermed har en meget høj specialiseret viden.

- Uanset om du er håndværker eller privat kunde med et byggeprojekt, så kan vi hjælpe med ekspertviden, der sikrer dig et godt udgangspunkt for kvaliteten i dit projekt. Når vi så samtidig har et 500 m² stort udstillingsareal, er vi helt sikre på, at vi kommer til at give alle kunder en rigtig god og inspirerende oplevelse, siger butikschef Ole Sodborg.

Åbningen bliver fejret d. 19. september fra klokken 6.30, hvor kunderne kan få håndværkerkaffe og rundstykker og grillpølser til frokost. Samme dag vil der naturligvis også være mange stærke åbningstilbud.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.046