23948sdkhjf

Københavnsk udvikler indleder projekt med 500 nye boliger i Vestjylland

Ejendomsudvikleren Habitat Partners A/S har fået grønt lys til at påbegynde et nyt bydelsprojekt bestående af over 500 boliger nær Esbjerg

Møllesøkvarteret. Det bliver navnet på den nye bydel nær Esbjerg, ejendomsudvikleren Habitat Partners A/S har fået lov til at starte en lokalplansproces for. Det skriver udvikleren på LinkedIn.

Den kommende bydel skal efter planen bestå af et sted mellem 500 og 550 etplansboliger, primært rækkehuse. Målgruppen for boligerne bliver alt fra seniorer og singler til børnefamilier og bofælleskaber, oplyser Habitat Partners.

Møllesøkvarteret kommer til at ligge i området mellem de fire Esbjerg-forstæder Guldager, Hjerting, Sædding og Sønderris. Hvis altså lokalplanstilladelsen går igennem. Det har Habitat Partners en forventning om, at den gør i andet kvartal af det nye år. 

Positiv afsmitning

Stifter og hovedaktionær i ejendomsudvikleren, Michael Høyer, udtaler i LinkedIn-opslaget, at forventningen er, at den nye bydel vil have positiv effekt på de nærliggende byer:

- Vi er meget begejstrerede overfor at skulle påbegynde lokalplansprocessen om at omdanne Esbjergs suverænt bedst beliggende område til et levende og mangfoldigt kvarter for de fremtidige beboere, omkringliggende bydele og Esbjerg kommune, lyder det fra stifteren, der fortsætter:

- Med dette udviklingsprojekt binder vi hele det kendte naturskønne område omkring Møllesø sammen således, at ikke kun fremtidige beboere vil kun nyde godt af naturen, faciliteterne og infrastrukturen - det vil også gavne alle bydelene omkring projektområdet.

Udvikleren lægger også vægt på, at Esbjerg-området nu og i de kommende år oplever stor investeringsaktivitet, hvilket Habitat Partners forventer vil betyde en markant øget efterspørgsel på boliger.

Om Møllesøkvarteret

  • Ejendomsudvikler: Habitat Partners A/S
  • Områdestørrelse: 44 hektar
  • Boligerne: 500-550 etplansboliger, primært rækkehuse
  • Målgruppen: Seniorer, singler, børnefamilier og diverse bofælleskaber
  • Bæredygtighed: DNGB-certificeret 

Habitat Partners A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097