23948sdkhjf

Lego åbner stort kontor i København om tre år

Lego gør klar til at huse op mod 1500 ansatte i nyopført kontorkompleks tæt ved Københavns Hovedbanegård

Aktiviteterne i Lego har traditionelt været fokuseret omkring Billund, hvor den danske legetøjsproducent har sine rødder.

Men om nogle år vil en del af selskabets danske ansatte få arbejdsplads i København.

Lego fortæller tirsdag i en pressemeddelelse, at man efter planen åbner en såkaldt hub i København i 2027.

Der er tale om en ni etager høj og 30.000 kvm stor kontorejendom kaldet "The Stamp", som er i gang med at blive opført i Postbyen nær Københavns Hovedbanegård.

Hubben vil, når den er færdig, have plads til 1500 ansatte. Den supplerer de to nye campusser, der også er planlagt nær det eksisterende hovedkvarter i Billund.

Niels Christiansen, der er administrerende direktør for Lego-koncernen, fremhæver vigtigheden af, at have inspirerende arbejdspladser på gode lokationer.

- I Danmark investerer vi både i vores hovedkvarter i Billund med to nye topmoderne campusser og den nye Copenhagen Hub.

- Med en central beliggenhed i Hoveds- og Øresundsregionen vil den nye hub gøre os i stand til at tiltrække talenter i verdensklasse til to fantastiske lokationer i Danmark, siger han.

Lego har allerede nogle hundrede ansatte i København, som arbejder i et digitalt kontor i Østergade.

De vil frem mod åbningen af "The Stamp" blive suppleret af flere kolleger, der skal bo midlertidigt i lokaler ved Købmagergade, indtil de alle rykker sammen i den nye hub.

Lego har i alt 6200 ansatte i Danmark i dag, og over 5900 af dem arbejder i Billund.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093