23948sdkhjf

Efterlyser økonomisk velpolstret entreprenør til stor almen opgave

Renoveringen af i alt 377 boliger udbydes med en forventet entreprisesum på 434 millioner kroner

377 boliger i den almene bebyggelse Egeparken i Gladsaxe skal have nye badeværelser, køkkener, vinduer og meget mere. 

Til at udføre de omfattende renoveringsplaner for den almene bebyggelse søger Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxes nu en hovedentreprenør. Der er tale om én samlet entreprise til de to boligafdelinger Egeparken afdeling 1 og 2.

Det viser data fra Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af udbud og projekter.

Boligerne i Egeparken 1 er fra 1972 og er opført i tre etager og kælder i tre blokke med i alt 120 lejligheder. Egeparken 2 fra 1976 tæller samlet 257 boliger fordelt på 11 blokke i to etager og kælder.

Entreprisen består af alle nødvendige arbejder i forbindelse med renoveringen af de i alt 377 almene lejligheder.

Arbejderne omfatter blandt andet nedrivning og sanering, etablering af nye tekniske installationer, nye gulve, renovering af køkken og bad, malerarbejder, nye terrasser/altaner samt nye vinduer og døre ved have og indgang samt facadearbejder.

Derudover omfatter arbejdet udvendige i arbejder, herunder tilkobling til fjernvarme, kloakrenovering og belægningsarbejder.

Foruden renoveringsarbejdet omfatter entreprisen et nyt aktivitetshus.

Omsætning på 200 millioner

Landsbyggefonden og Arbejdernes Boligselskabs dispositionsfond stillede i 2020 med 525 mio. kr. til totalrenovingen af de to boligafdelinger.

Hovedentreprisen udbydes nu med anslået entreprisesum på 434 mio. kr., fremgår det af udbudsmaterialet.

Her kan man også læse, at Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxes mål er at prækvalificere tre entreprenører til at deltage i tilbudsgivningen.

For at komme i betragtning til hovedentreprisen skal ansøgeren opfylde tre økonomiske krav: En nettoomsætning på mindst 200 mio. kr., en egenkapital på 20 mio. kr. og en soliditetsgrad på 15 pct. i det seneste godkendte årsregnskab.

Ved udvælgelsen af ansøgere lægger bygherren særligt vægt på "de mest relevante referencer i forhold til den udbudte opgave".

Samtidig skal ansøgerne have en gennemsnitlig årsomsætning før skat på minimum 300 mio. kr. i de seneste tre tilgængelige regnskabsår, ligesom ansøger skal have en gennemsnitlig egenkapital på minimum 60 mio. kr. i de seneste tre tilgængelige regnskabsår.

Entreprenører, der både har den påkrævede økonomiske vægt og interesse i opgaven, har frist for at indgive en søgning om deltagelse den 17. september 2024.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109