23948sdkhjf

Tidligere Henning Larsen- og BIG-chef bliver direktør i tegnestue

Maria Beyer Skydt har overtaget styringen i Tegnestuen Mejeriet. Hun får sin arbejdsgang i Kolding, København og Haderslev

Tegnestuen Mejeriet har sat en ny adm. direktør i front for forretningen. 

Maria Beyer Skydt er fra 1. august 2024 startet som adm. direktør, og hun får hovedansvar for udvikling af arkitektfirmaets identitet og arkitektoniske retning gennem strategisk ledelse. 

Et af hendes primære mål bliver at sikre, at Tegnestuen Mejeriets bæredygtighedsstrategi “ikke blot er en tilføjelse, men en integreret del af kerneforretningen."

- Vi vil investere i forsk­ning og udvikling for at finde nye måder at implementere bæredygtige materialer og processer på, samtidig med at vi arbejder tæt sammen med bygherrer og samarbejdspartnere for at skabe holdbare løsninger, der kan sætte nye standarder i branchen, siger den nye topchef i en pressemeddelelse.

Hun uddyber, at tegnestuen vil søge at samarbejde med bygherrer og partnere, der deler de ambitioner. Derfor erklærer hun sig også klar til at sige nej tak, lyder det også:

- Vi skal ikke være bange for at tage ansvar og sige fra, hvis en opgave ikke lever op til vores standarder for arkitektonisk kvalitet eller bæredygtig­hed, udtaler Maria Beyer Skydt.

Tegnestuen Mejeriets har cirka 30 ansatte. Maria Beyer Skydt får sin arbejdsgang i alle tre afdelinger; Kolding, København og Haderslev.

Erfaringer fra kendte navne

Maria Beyer Skydt kommer fra en stilling som kommerciel direktør i Xbuild. Tidligere har hun blandt andet været mar­kedschef hos Henning Larsen og Bjarke Ingels Group samt forretningsudviklingsdirektør i Len­dager Group.

- Maria har en profil, der rummer konkret ledelseserfaring, med flere års erfaring fra flere ledende arkitektvirksomheder. Hun har været ansvarlig for forretningsudvikling i nogle af Danmarks største tegnestuer, udtaler Torben Jensen Lorentzen, partner og bestyrelsesformand i Tegnestuen Mejeriet.

- I bestyrelsen er vi helt sikre på, at Maria med sine ledelsesmæssige, faglige og per­sonlige kompetencer vil være med til at bygge videre på tegnestuens store ambitioner for fremti­den, fortsætter han.

Af uddannelse har Maria Beyer Skydt en kandidatuddannelse i Arkitektur & Design fra Aalborg Universitet. Her­udover har hun også en diplomuddannelse i ledelse og en uddannelse som bygningskonstruktør. 

Søren Nielsen, der har været adm. direktør i Tegnestuen Mejeriet siden 2007, har ønsket en ny rolle som tegnestuechef.

Han fortsætter som partner i firmaet og stadig med base i Kolding.

Tegnestuen Mejeriet A/S
Regnskabsår 2022 2021
Valuta mio. DKK mio. DKK
Nettoomsætning 19,8 22,2
Bruttofortjeneste 4,8 6,2
Resultat af primær drift 0,9 2,2
Resultat før skat 0,9 2,2
Årets resultat 0,7 1,7
Balancestatus 6,8 8,5
Egenkapital 2,2 3,2
Antal ansatte 22 23
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11