23948sdkhjf

Anlægsfirmaer indtager Norddjurs’ veje

I de sidste par uger har asfaltfirmaerne Colas og Dansk Overfladebehandling indtaget vejene i Norddjurs Kommune, som er i gang med asfaltarbejder flere steder.
Resultaterne af anlægsfirmaernes arbejde ses allerede i Norddjurs Kommune. De første veje er således bragt i bedre stand de seneste uger. Det skriver Norddjurs Kommune på sin hjemmeside.

Det drejer sig om Obdrupvej, Tinghøjvej og Revnvej i den østlige del af kommunen. Midt i kommunen er der sket forbedringer på Georgsmindevej, Limevej, en del af Munkhusvej og desuden 6 km på Emmedbovej, som kom med på renoveringslisten, da kommunalbestyrelsen fordelte 1, 5 mio. kr. til igangsættelse af ekstra asfaltarbejde i 2013.

Forskellige redskaber
Arbejderne udføres af firmaerne Colas og Dansk Overfladebehandling, og de to bruger både traditionel varmeblandet asfalt og overfladebehandling.

På de veje, hvor der bruges traditionel asfalt, har kommunens medarbejdere og asfaltfirmaet de sidste uger været i gang med forberedelserne. Der er blandt andet blevet udskiftet dæksler og riste, inden det egentlige asfaltarbejde kan gå i gang i slutningen af september.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11