23948sdkhjf

A/S Chr. Boldsen vil øge kapitalgrundlaget

Den jyske grossist har gennemgået en revitaliseringsproces, som både involverer tilpassede omkostninger og en charmeoffensiv over for kunderne.
- Vi er midt i en søgeproces om at øge kapitalgrundlaget lige nu. Kapital kender som bekendt ingen grænser, men vi skal selvfølgelig kvalificere os til at være interessante nok til at tiltrække den, siger administrerende direktør Jan Ehlers Lønstrup til Building Supply.

Det er et samlet tab på cirka 25 mio. kr. i løbet af de sidste fire år, som har sat Chr. Boldsen under pres for at skaffe ny kapital til virksomheden. Det første skridt er at stabilisere driften, og derfor er alle ikke-lønsomme aktiviteter skåret bort, mens der er iværksat en ny offensiv over for kunderne.

- Det har virket fint ind til videre, og vi har oplevet en pæn vækst hen over sommerferien. De planer, vi har lagt, dem følger vi. Vi vil fortsat bygge på det fundament, vi har, siger Jan Ehlers Lønstrup, som glæder sig over, at 400 kunder og samarbejdspartnere mødte op, da virksomheden i starten af måneden fejrede sin 134 års fødselsdag.

Moderen eller datteren
Det store fremmøde bekræfter Jan Ehlers Lønstrup i, at Chr. Boldsen fortsat har sin berettigelse på et marked, der ellers domineres af en håndfuld store spillere.

- Vi vil lægge os i selen for at betjene kunderne, møde dem i øjenhøjde og imødekomme deres krav. Der er ingen naturlov, som siger, at der kun er plads til de store. Nogle kan bedst lide moderen, mens andre foretrækker datteren.

Ifølge Jan Ehlers Lønstrup styrkes Chr. Boldsens position på markedet af, at man har indgået et samarbejde med en tysk grossist.

- Det sikrer os et stort varelager og giver os en leveringskraft på stålsiden, som er mindst lige så stor som de store aktører herhjemme, konstaterer han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094