23948sdkhjf

Fremgang sender el-leverandør i fint selskab

Cabicon, leverandør af el-tekniske produkter og løsninger, har haft kontinuerlig vækst de seneste år. Fokus på produktudvikling skal sikre selskabet fortsat fremgang.
Den fynske virksomhed Cabicon fyldte fem år den 1. september 2013 og blev samme dato udnævnt til gazellevirksomhed af dagbladet Børsen.

Michael Engsig Johannesen og Søren Haslev – de to ejere af Cabicon - er både glade og stolte over titlen. Michael Engsig Johannesen ser det samtidigt som et stort skulderklap til firmaets medarbejdere, der har været med til at føre Cabicon derhen, hvor de er i dag.

- Vi startede firmaet i en krisetid, så der har ikke på noget tidspunkt i Cabicon været kronede tider, fortæller Michael Engsig Johannsen.

Har kæmpet om alle ordrer
I begyndelsen bestod firmaet kun af de to ejere, samt deres lagermand. Men der gik ikke lang tid inden man ansatte en indkøber, da der var kommet godt gang i butikken. I dag har Cabicon syv ansatte udover de to ejere.

Cabicon er vokset stille og roligt i en tid, hvor der skal kæmpes for alle ordrer. En af de ting virksomheden har været gode til er da også at passe på de eksisterende kunder og samtidigt gøre meget for at markedsføre sig overfor nye kunder.

Gang i mange til på produktudviklingssiden
- Men når der går godt i firmaet er vi også nødt til at udvikle os og følge med de ønsker og forespørgsler som kunderne har. Derfor har Cabicon også valgt at lægge ressourcer i udviklingen af nye produkter, siger Søren Haslev.

- Når vi oplever, at kunderne har specifikke ønsker, samtidig med at vi ønsker at vækste, så tror vi på, at produktudvikling er nødvendig, lyder det tilsvarende fra Michael Engsig Johannesen.

Blandt andet har Cabicon udviklet egne CPL skilte og PUR kabelmærker til industriel opmærkning. I forhold til måleudstyr arbejder Cabicon også, når der skal findes løsninger til for eksempel vindmølleindustrien. Således har virksomheden i samarbejde med vindmølleproducenterne udviklet et målesystem til test af lyn-afledningsforbindelser på vindmøllevingerne. Sættet består af et præcisions microohm meter fra Megger, som Cabicon er distributør for på det danske marked, samt en specialdesignet og robust kabeltromle.

Cabicon leverer el-tekniske produkter og løsninger til det danske el-marked. Deres kerneområder er industriel opmærkning, krympeprodukter, forskruninger, føringsveje, måleinstrumenter, befæstelses- og forbindelsesprodukter.

Definitionen på en gazelle er en virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094