23948sdkhjf

Danske skydedørsskabe klar til eksport

Blot otte måneder efter opstarten tager midtjyske DecoSlide nu sine første skridt ind på det svenske marked.
Den 2. januar i år åbnede DecoSlide Company for salget af et nyt patenteret garderobesystem. Silkeborg-virksomheden kom hurtigt ind som leverandør til Bauhaus’ danske varehuse, og det er denne aftale, som nu udvides til det svenske marked.

- Vi har netop opstartet salg i Bauhaus Jarfälla, som er det varehus, der er tilknyttet Bauhaus’ svenske hovedkontor. Produktet skal testes på det svenske marked i den kommende periode, og hvis det forløber som forventet, så bliver produktet nationalt i svensk Bauhaus-regi i løbet af efteråret, fortæller marketingchef Alexander Hornebo til Building Supply.

Bauhaus er en blåstempling
Status efter otte måneder er, at DecoSlide har etableret samhandelsaftaler med fem virksomheder og ligger i forhandling med flere spændende potentielle forhandlere. Udover Bauhaus i Danmark og Sverige forhandles garderobeskabssystemet blandt andet via egen webshop og Multikøb.dk.

- Vi har mere eller mindre ligget vandret siden etableringen. Aftalen med Bauhaus Danmark har været meget vigtig i den forstand, at folk ikke har stillet spørgsmålstegn ved kvaliteten af produktet. Det er lidt af en blåstempling, der har gjort det muligt for os at komme i gang med de forretningsmæssige tiltag, forklarer Alexander Hornebo.

Senest er der blandt andet arbejdet på at optimere den interne logistik, hvilket har gjort det muligt for DecoSlide at sænke priserne. Det er ifølge Alexander af meget væsentlig betydning på et dansk marked, hvor prisen ofte er vigtigste konkurrenceparameter.

Det skal være nemt
Bag DecoSlide Company står Anders Hornebo, som af de fleste nok er mest kendt for sin tid som koncernchef i Skandinavisk Køkkengruppe. Idéen til produktkonceptet er udviklet i samarbejde med Henrik Gadgaard, der var fabrikschef, da Anders Hornebo for et par år siden havde sit daglige virke på køkkenfabrikken Kitchn i Aulum. Henrik Gadgaard er i dag indkøbs- og logistikchef i DecoSlide Company, mens Anders Hornebo er administrerende direktør.

Fra dagligdagen i køkken- og inventarbranchen vidste de, at skydedørsgarderober i fuld højde ofte er en helt særlig udfordring. De skal som regel specialfremstilles, og leveringen af de færdige skydedøre ender i mange tilfælde med at forsinke afleveringen af projektet.

Decoslide er udviklet med henblik på at passe til alle rumhøjder mellem 210 og 250 cm. og kan således serieproduceres. Nøgleordet har hele vejen igennem det godt to år lange udviklingsforløb været, at det skal være nemt: Nemt at gennemskue, nemt at købe og nemt at samle. Skydedørene er pakket usamlede i flade kasser, hvilket er medvirkende til at holde omkostninger og skader ved transport på et lavt niveau.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095