23948sdkhjf

Eltel sælger aktiviteter til TDC-datterselslab

Infrastrukturspecialisten Eltel sælger sin Aastra- og Avaya-forretning i Danmark til NetDesign, der er et datterselskab af TDC.
Eltel og NetDesign, et datterselskab af TDC, har indgået en aftale om salg af Eltels Aastra- og Avaya-forretning til NetDesign.

39 medarbejdere vil blive overført fra Eltel til NetDesign sammen med en porteføjle på 150 virksomhedskunder. Med overdragelsen følger hermed kundekontakter og serviceaftaler, oplyser Eltel på sin hjemmeside.

- TDC er en værdifuld partner for Eltel, med hvem vi har lavet adskillige forretningsaftaler herunder for eksempel en outsourcing af fiberinstallationer til Eltel for halvandet år siden. Den nye kontrakt med NetDesign vil styrke dette samarbejde yderligere, og vi er overbeviste om, at overdragelsen af personale og kundeportefølje vil blive en succes. Som en del af Voicehandlen bliver Eltel også underleverandør indenfor infrastruktur og kablingsløsninger til NetDesign, hvilket er af stor værdi for os, konkluderer Sonny Nielsen, administrende direktør for Eltel i Danmark.

Styrket fokus på kerneaktiviteterne
For Eltel Danmark er det en meget lille del af den samlede forretning, der er frasolgt, i alt 38 medarbejdere udgør den frasolgte del ud af i alt ca. 600 medarbejdere i Danmark.

Frasalget sker for at styrke fokus på kerneområderne med integreret infrastruktur løsninger indenfor det primære forretningssegmenter el, tele samt IP / data og netværksovervågningscenter.

Eltel Danmark er gennem de sidste år vokset ganske betragtelig på kerneforretningsområderne som el, både høj- og lavspændingsaktiviter samt på teleområdet herunder mobile og fastnet. Endvidere havde Eltel Danmark en ordre-backlog på SmartGrid/ AMM på ca. 650 mio. kr., der blev produceret i åerne 2010-2012. På det seneste har Eltel Danmark vist, at komplekse løsninger som oprettelse og drift af GSM-R-netværk med integreret Netværks Operations Center (NOC) for Banedanmark, integreret video-/dataløsning til Domstolsstyrelsen samt overtagelse af alle Fiber- kompetencer for TDC osv., er en naturlig forlængelse af de kompetencer den danske organisation besidder.

Kontrakten trådte i kraft d. 1. september 2013. Per Ingeman, den nuværende direktør for Business Solutions i Eltel er blevet udnævnt til direktør for hele konsulentdivisionen hos NetDesign, hvor han skal lede et team på 170 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093