23948sdkhjf

Uponor lukker sin afdeling i Randers

I stedet samler producenten af plastrør til bl.a. VVS-sektoren aktiviteterne i Svinninge.
For at reducere omkostningerne samt optimere Uponor Infras samlede kompetencer samles virksomheden på én beliggenhed i Svinninge. Jan Deding vil lede denne integrationsproces. Processen med at samle aktiviteterne forventes at forløbe over de næste seks måneder. Det oplyser Uponor.

Samlingen betyder, at afdelingen i Randers lukker. Medarbejderne i Randers vil blive tilbudt overflytning.

Første del af integrationsproces
Flytningen sker som led i den igangværende integration af Uponor og KWH Pipes.

- Uponor Infra blev etableret som virksomhed den 1. juli. Virksomheden kombinerer Uponors og KWH Pipes infrastrukturaktiviteter, og i overensstemmelse med vores planer har vi nu gennemført de første skridt i integrationsprocessen, hedder det i et åbent brev fra Sebastian Bondestam, Præsident, Uponor Infra Oy.

- Vi vil udnytte synergierne i vores fælles infrastrukturaktiviteter i Nordeuropa, hvor vi har mange ligheder. Det vil vi gøre ved at dele best practices, etablere fælles markedskoncepter, fælles produkt- og marketingsupport og fælles supply chain-aktiviteter for at støtte det lokale salg og marketingaktiviteterne, skriver Sebastian Bondestam endvidere.

Uonor er en verdensomspændende koncern med hovedsæde i Finland. Koncernen producerer rørsystemer i plast som benyttes inden for VVS-anlæg, vandforsyning, naturgasdistribution, telekommunikation og spildevandsafledning. Uponor blev etableret i 1982 og har 10 produktionsenheder i 6 lande og beskæftiger ca. 3.200 medarbejdere i 30 lande.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078