23948sdkhjf

Eurovision i industriens rammer

Der er flere valgmuligheder i spil, når konsortiet bag folkefesten skal ombygge Refshaleøen.
De rå og upolerede omgivelser på Københavns Refshaleø skal i maj 2014 danne ramme om Det Internationale Melodi Grand Prix, også kaldet Eurovision Song Contest.

Med valget af Refshaleøen skal B&W's gamle værftsgrund opbygges til en såkaldt "Eurovision Island", hvor alle aktiviteter i forbindelse med arrangementet skal foregå.

Danmarks Radio afholder arrangementet og producerer selve tv-begivenheden.

Et konsortium bestående af Københavns Kommune, Region Hovedstaden, turistorganisationen Wonderful Copenhagen og selskabet Refshaleøen Holding får til opgave at skabe de ydre, fysiske rammer og får ansvaret for al byggeri og teknik i den forbindelse.

Det er dog stadig uvist, hvilke konkrete opgaver, der venter forude, når Refshaleøen skal omdannes til Eurovision Island, siger Christian Herskind, administrerende direktør for Refshaleøen Holding.

- Vi har en række valgmuligheder, som vi holder tæt inde til kroppen, og vi har ikke valgt noget endnu. Disse planer er meget forskellige med hensyn til, i hvilket omfang de skal afbødes med indkøb og håndværkerbistand og så videre, siger han til Building Supply.

Han påpeger, at det afhænger af, hvilken løsning, som Danmarks Radio i sidste ende beslutter sig for.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08