23948sdkhjf

Ny ledelse hos Sylan

Entreprenørfirmaet med speciale i facadeisolering, renovering og fugtsikring har ansat ny administrerende direktør og ny salgschef.
Udbygning af positionen som en førende aktør på markedet for bygningsimprægnering, udvikling af det sjællandske marked og udvidelse af kompetencefeltet til også at omfatte opgaver, som kan udføres om vinteren.

Det er målene for den nye daglige ledelse hos Sylan AS; Carsten Vejlgaard og Andreas Kruse, der glæder sig til udfordringen. Carsten Vejlgaard er ny administrerende direktør, mens Andreas Kruse fortsætter på posten som salgschef. Samtidigt er de begge indtrådt som partnere i det landsdækkende entreprenørfirma, der har specialiseret sig i facadeisolering, renovering og fugtsikring af dansk byggeri.

- Det har været en fornøjelse at komme til en virksomhed, der er drevet dygtigt og professionelt og hvor medarbejderne har evnet at spille med på de høje krav der stilles. Derfor er jeg stolt over tilbuddet om at blive partner. Jeg går meget ydmygt til opgaven. Jeg ved der er meget at leve op til, siger Carsten Vejlgaard.

Sylans hovedaktionærer; Aage Graff og Jesper Svenningsen, har ambitioner om fortsat lønsom vækst, og disse skal den nye daglige ledelse være med til at føre ud i livet. Samtidigt bliver virksomheden fremover mindre afhængig af enkeltpersoner.

- Og så er det godt med nye kolleger der udfordrer os med nye ideer og som er med til at udvide vores netværk inden for branchen. Vores udtræden af den daglige ledelse har været planlagt gennem de seneste år, og nu har vi fundet det helt rigtige match, lyder det fra Aage Graff.

Hverken han eller Jesper Svenningsen har dog planer om at stoppe foreløbigt:

- Vi vil lægge al vores energi i servicering af vores eksisterende kunder, bestyrelsesarbejdet og de ad hoc opgaver som Carsten og Andreas ønsker vi varetager. Vi har helt sikkert nogle kompetencer, der er brug for hos Sylan. De skal da ikke gå til spilde, siger Jesper Svenningsen med et smil.

Bestyrelsen består af formand Ole E. Mortensen, Aage Graff, Jesper Svenningsen og Carsten Vejlgaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093