23948sdkhjf

Hvidovre-VVSer går nye veje

VVS-virksomheden Kenkia har succes med at sælger hele løsninger med både produkter og montering via nettet. Det skaber gode relationer og basis for større projekter.
Salg af både service og produkter via virksomhedens netbutik har vist sig som en succes for VVS-virksomheden Kenkia fra Hvidovre. Firmaet sælger her det de selv kalder ’kvik-service’ produkter i Region Hovedstaden, Frederiksberg og City, som f.eks. levering og montering af et håndvaskarmatur eller gaskomfur installation.

Nethandlen er i udgangspunktet kun tiltænkt mindre opgaver. Men det skal være med til at opbygge et forhold til kunden og føre til mere:

- Opgaverne skaber en rigtig god førstegangsrelation, og det er og har været med til at skabe kommende fælles projekter, forklarer brødrene bag Kenkia, Kenny og Brian Jensen, til Building Supply, og tilføjer:

- Det er naturligvis også et opgør med en prisstruktur som til tider er helt hen i vejret. Vi forsøger at skabe nogle produkter, som koster den tid det tager at udføre dem og at der er en avance på materialerne som alle kan acceptere.

Vil rykke ved holdningen til VVS-branchen
Bag det kombinerede netsalg ligger også et ønske om at rykke ved kundernes holdning til VVS-branchen og skabe større tillid til branchen:

- Det er jo ikke almindeligt, at man sådan kaster penge af sted til et VVS-firma, inden varen er leveret. Vi (branchen) kæmper jo med manglende tillid fra forbrugerne, men vi er fast besluttet på at rykke alvorligt ved den holdning. Man skal kunne stole på os, forklarer brødrene Jensen.

Frygt gjort til skamme
Inden Kenkia gik i luften med netsalget af 'kvik-service'-produkter frygtede Kenny og Brian Jensen, at kunderne ikke ville være villige til at betale på forskud. Firmaet har da også oplevet kunder, der har fortrudt deres køb.

Det fremkalder dog ikke panderynker hos firmaet, for generelt er frygten blevet gjort til skamme, og konceptet har vist sig at være en stor succes. Således har man oplevet kunder, som har købt to toiletetter på en gang.

Mere omfattende arbejder har Kenkia indtil videre fravalgt. Materialeomkostningerne i branchen er ganske enkelt for høje til, at man vil risikere at lægge sig fast på en pris ved større arbejder. Fremadrettet vil man dog fortsætte med salget, og der er med Kenny og Brian Jensen ord "et par alternative skud i bøssen, som afventer at blive affyret".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.206