23948sdkhjf

Boracol® træbeskyttelsesmiddel mod svamp og insekter

Håndværkerne skal ikke længere registrere sig hos Miljøstyrelsen for at få tilladelse til at bruge imprægneringsmidlet Boracol® til træ og murværk. Du skal blot være professionel og have et CVR-nummer.

De lempede regler gør det markant nemmere for de professionelle at behandle med
grundingsproduktet Boracol® 15, som forebygger og bekæmper råd og svampeangreb i træværk, ægte hussvamp i murværk samt insektangreb i træværk.

Arbejder helt ned i kernetræet

Træbeskyttelsesmidlet Boracol® 15, der har det aktive stof bor, beskytter træværk mod
trænedbrydende svampe og -insekter. Som det eneste diffusionsmiddel på markedet
sikrer produkt serien fra Boracol®, at aktivstoffet flytter sig i tørt træ med op til 5 cm på
tværs og 15 cm på langs af fibrene og længere i fugtigt træ.

”Modsat andre produkter danner Boracol® 15 ikke en film over træet, men trænger ind selv i kernetræet, hvor det arbejder aktivt,” siger Hanne Berg og uddyber:

”Fordelen ved bor som aktivstof er, at svampene ikke bliver immune over for behandlingen, hvilket kan ske med andre træbeskyttelsesprodukter.”

Effektivt i fugtigt vejr

Aktivstofferne i Boracol® 15 arbejder desuden godt i fugtigt vejr, så det er let at påføre med pensel. Træbeskyttelsen kan både bruges på høvlet eller ru træ, inden det for eksempel skal males. Boracol® 15, der har været mere end 30 år på markedet, beskytter ikke blot mod svampeangreb, men også mod insekter. Indholdet af bor påvirker insekternes fordøjelsessystem, så de ikke er i stand til at optage næring fra træet.

Boracol® 10_3Bd er godkendt af Miljø- styrelsen til erhvervs- mæssig bekæmpelse af skimmel- og svampe- angreb i træværk, samt ægte hussvamp i træ- og murværk

Boracol® 15 er godkendt af Miljøstyrelsen til erhvervsmæssig bekæmpelse af svampe- angreb i træværk, insektangreb i træværk samt ægte hussvamp i træ- og murværk ifølge §33 i loven om kemiske stoffer og produkter.

Læs mere på lavtox.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078