23948sdkhjf

Modulproducent sikrer plads til forskning

Byggeprojektet er en del af Region Hovedstadens strategiske partnerskab ”SammenHoldet”

Modulproducenten Concept Living står bag et nyt modulbygget kontor til Psykiatrisk Center Ballerup.

Selvom produktionen af modulerne først er sat i gang ved årsskiftet, vil lokalerne allerede være klar til brug i juni, hvor det skal give medarbejderne mere plads, når et nyt forskningsprojekt i fedme sættes i gang.

- Der har været en grundig proces omkring forprojekteringen, hvor vi blandt andet har været i tæt dialog med bygherre for at sikre, at det endelige byggeri lever op til deres ønsker, siger Torben Rørmose Stadsholt, projektleder hos Concept Living, i en pressemeddelelse.

Plads til udvidelse

Kontorbygningen er på 280 kvm, og efter bygherres ønske er det muligt at tilføje en førstesal, hvis der bliver behov for mere kontorpladser.

- Derfor skulle vi finde en løsning, som muliggjorde en tilføjelse af en ekstra etage, uden det blev for omkostningstungt i den anden ende, og her viste modulbyggeriet sig som et oplagt valg, udtaler Torben Rørmose Stadsholt.

Byggeprojektet er en del af Region Hovedstadens strategiske partnerskab ”SammenHoldet”, som blandt andet omfatter bygge- og renoveringsopgaver i hovedstadsområdet over en flerårig periode – herunder den nye kontorbygning i Ballerup.

Udover kontorlokalerne anlægger Concept Living også et parkeringsområde i tilknytning til bygningen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11