23948sdkhjf

Byggeboss bag hotelbyggeri

Hotel til 45 mio. kr. med 60 værelser på vej i Middelfart

Nær Lillebælt i Middelfart gør ejendomsselskab Melfarhus ApS klar til sit næste projekt, et specielt hotel med begrænset bemanding men 60 værelser.

Bag selskabet og hotelplanerne står Per Jørgensen, direktør i entreprenørselskabet 5E Byg, samt hans datter og svigersøn, Pernille og Simon Povlsen. Det skriver Fyens.dk.

Prisen for hele hotel-herligheden skulle ligge på 45 mio. kr. Og havde folkene bag kun tænkt på pengene, kunne det tal ifølge Per Jørgensen have været 10 mio. kr. mindre.

Grønne tage og solceller samt el-ladestandere koster, lyder forklaringen. Det samme gør et mål om at opnå en DGNB-certificering til guld-niveau:

- Det betyder, at ikke bare opførelsen og valg af byggematerialer skal følge kravene, vi skal helt ned i detaljer som stedets dyner og sikre os, at de er produceret bæredygtigt, siger Per Jørgensen til Fyens.dk.

Endelig bliver hotellet specielt via en meget begrænset bemanding. I stedet for en masse ansatte vil gæsterne skulle bruge en app til alt fra reservationer, låse og bestilling af mad.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109