23948sdkhjf

Tre kendte navne køber sig ind i østjysk entreprenørfirma

En tidligere Hummel-direktør, en arkitekt og en direktør fra vindindustrien er de nye ansigter i JDH-Bygs ejerkreds

JDH-Byg ændrer firmastrukturen og får nye medejere i processen. 

Den aarhusianske entreprenørvirksomhed skifter således selskabsform fra anpartsselskab til aktieselskab og styrker samtidig ejerkredsen med to skikkelser fra erhvervslivet og en arkitekt med ekspertise i mere bæredygtigt byggeri.

De tre nye medlemmer af ejerkredsen er Søren Schriver, Steffen Dencker og Samuel Mydland. Dermed tæller ejerkredsen nu i alt syv medlemmer. 

Tøj og lakridser

Søren Schriver træder ind som bestyrelsesformand. I løbet af de 24 år, han var adm. direktør i tøjfirmaet Hummel, stod han bag selskabets markante ekspansion. Siden 2017 har Søren Schriver været aktiv i Lakrids By Bülow. Først som formand for bestyrelsen og sidenhen som medejer af virksomheden. Desuden er han formand for brandbureauet Vulkan, mens han er medejer af og i bestyrelsen for Bisgaard Shoes.

- Mit fokus på kulturstærk forretningsudvikling bliver bærende for JDH-Byg’s fremadrettede strategi. Vækst og bæredygtighed er nøgleord for JDH-Byg, og hvad virksomheden med rette er kendt for, udtaler bestyrelsesformand Søren Schriver i en forberedt kommentar. 

Steffen Dencker, der er senior director hos KK Wind Solutions og langvarigt medlem af JDH Bygs Advisory Board, er trådt til som bestyrelsesmedlem. Han bidrager med erfaring inden for ledelse, økonomi, digitalisering og forretningsudvikling.

Vækst på menuen

Samuel Mydland, JDH Bygs bæredygtighedsansvarlige, indtræder i ejerkredsen, hvor han, med sin baggrund som arkitekt, skal være spydspids for at tænke innovativt med særlig fokus på bæredygtig business, materialeudvikling og samarbejde.

Netop specialisering inden for mere bæredygtigt byggeri er de seneste år blevet koblet sammen med firmaets vækst, forklarer virksomheden selv.

Firmaet oplyser ikke omsætning. Årsrapporterne viser dog, at bruttofortjenesten er vokset fra cirka 10 mio. kr. 2019/20 til små 25 mio. kr. i 2022/23. I samme periode blev det gennemsnitlige antal ansatte fordoblet til 50.

JDH-BYG A/S
Regnskabsår 2022/23 2021/22
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 24,9 20,8
Resultat af primær drift 0,5 1,5
Resultat før skat 0,5 1,4
Årets resultat 0,4 1,2
Balancestatus 13,0 10,6
Egenkapital 6,6 4,0
Antal ansatte 50 34
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094