23948sdkhjf

Smart vand på Smukfest

Oras skal både hjælpe Skanderborg Festivalen med at spare på vandet og sikre en bedre hygiejne.
Skanderborg Festivalen handler om meget andet end fed musik og oplevelser. Her arbejder festivalledelsen blandt andet med målsætningen om at spare på vandet. Derfor er armaturproducenten Oras nu officiel partner på festivalen og leverer en række berøringsfrie armaturer, som bliver sat op i forbindelse med de alternative toiletter på selve festivalpladsen.

- Vandbesparelsen med de berøringsfri armaturer er op mod 45 procent. Vandet løber kun i nøjagtig den periode, hvor hænderne er under hanen, siger salgschef Jesper Christoffersen, Oras Armaturer.

Han peger også på det hygiejniske aspekt af berøringsfrie armaturer på festivalen.

- Hygiejne er altid en udfordring, når så mange mennesker er samlet under forholdsvis primitive forhold. Netop håndhygiejne er vigtigt i forhold til at undgå spredning af bakterier. Når du kan vaske hænder uden at røre ved armaturet, minimerer det risikoen for at få eller sprede bakterier, siger Jesper Christoffersen.

Allerede i fjor var Oras en del af Smukfestivalen i Skanderborg, da firmaets armaturer var valgt til det alternative wellness-badeområde. I år har Oras altså taget skridtet videre og er blevet officiel partner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11