23948sdkhjf

Kursister valfarter til Bedre Bad-akademi

VVS-forretningen Bedre Bad og Bedre Energi har haft mere end 600 medarbejdere og ejere forbi virksomhedens eget akademi.
Direktør i Bedre Bad og Bedre Energi, Carl Christian Frederiksen, siger:

- Alle vore medlemmer og deres medarbejdere skal konstant være i besiddelse af opdateret og aktuel viden for at kunne yde den bedste rådgivning til kunderne. I Bedre Bad og Bedre Energi sælger vi viden og løsninger. Vi bruger derfor mange ressourcer på at rådgive vore kunder, så de får den helt rigtige løsning. Det gælder fx på energiområdet, hvor vi som den eneste VVS-kæde i landet har en certificering af vore energivejledere i samarbejde med Teknologisk Institut.

- Akademiets kurser og uddannelser er for lærlinge, medarbejdere, ledere og ejere. I samarbejde med den enkelte medarbejder afdækker vi vedkommendes kompetencer og aftaler derefter en udviklingsplan over et-to år. Ud fra de ønskede mål laver vi sammen en uddannelses- og kursusplan. Det er en stor ”mundfuld” og en proces, der aldrig slutter, for vi kan altid blive endnu dygtigere. På mange af kurserne benytter vi eksterne undervisere, og vi er bevidste om altid at finde de mest kompetente undervisere, siger Carl Christian Frederiksen.

Bedre Bad Akademi omfatter mange kursus- og uddannelsesemner. Lærlingene lærer om korrekt opførsel og påklædning ude hos kunden - ifølge Emma Gad. Og de får tips og tricks til at undgå de ”fælder”, som lærlinge skal være opmærksomme på indenfor fx varmeanlæg og badeværelser. Andre kurser er fx salgspsykologi, certificering af energivejledere og kurser i produktkendskab, hvor emnerne blandt andet er dimensionering, montage og service.

- Bedre Bad og Bedre Energi har fem ERFA-grupper i Danmark, som hver har mindst fire møder årligt. Alle kurser evalueres umiddelbart efter afslutning, så vi hele tiden får det bedste med til næste kursus. Det er en stor styrke at deltage i samarbejdet, hvor alle bliver udfordret konstant. Hele tiden kommer der nye idéer på bordet, som bidrager til udvikling gennem dialog. Vi er alle overbeviste om, at viden og professionalisme skal bære udviklingen i fremtiden. Ikke mindst derfor har vi nu haft mere end 600 kursister på Bedre Bad Akademi, siger direktør Carl Christian Frederiksen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078